Hjælp

1. HVILKEN OMKOSTNINGER BLIVER LAGT OVENPÅ MIT BUDSUM? Der tillægges et auktionssalær på 15% på budsum (dog. minimum. 150 kr. pr. nr.) . Herudover beregnes 2,5 % i deklarationsgebyr på budsum + salær.  Momsen er 25% og beregnes til sidst af  summen af budsum + salær + deklarationsgebyr.

2. ER DER MOMS PÅ VAREN? Ved varer, der kan sælges efter brugtmomsreglerne (typisk brugte varer), beregnes der kun moms af salærer og gebyrer.... der vil i kataloget stå:    " DENNE VARE ER MOMSFRI"  på første linie.   Ved varer, der sælges efter de almindelige moms-regler (typisk nye varer), vil der blive beregnet moms af både budsum, salærer og gebyrer.

3. HVAD BETYDER: KUN TIL EKSPORT? Biler som SKAL eksporteres!

Sælges  til købere, som kan fremvise et gyldigt udenlandsk momsnummer(VAT)  og dokumentere at varerne eksporteres. Her skal køber ikke betale moms.

Sælges til køber med en udenlandsk adresse ( som kan dokumenteres) og hvis køber betaler  moms.

Ved salg af biler KUN TIL EKSPORT skal køber envidere underskrive en erklæring som bevis for at køber er inforstået med at bilen skal ekporteres.

4. ER DER HJÆLP TIL LÆSSNING VED AFHENTNING?

Der er altid hjælp til læssning under de auktions oplyste afhentningsperioder. Afhentningperioder findes på auktions katalogets forside.

RAMP til læssning af køretøjer, er til rådighed ved auktioner som afholdes ved Jysk Auktions hjemme adresse, Ulvedalsvej 62-64, 8620 Kjellerup.

SLISKER skal medbringes til læssning af køretøjer ved ude auktioner.

5. SENDER VI PAKKER? ARRANGERE VI TRANSPORT ? Se informationerne under fannen FRAGT øverst på forsiden.