Når lysten og viljen driver værket!

Hos Jysk Auktion er der en stor viden om de produkter der sælges på vore auktioner. Denne viden og lysten til alle former for handel er uden tvivl gået i arv fra mine bedsteforældre og forældre.

Min bedstefar Ejnar Poulsen var forhandler af Hanomag traktorer og handlede samtidig med både kreaturer og brugte biler i Frederiks. Min farfar Kristian Staunsbjerg startede et mindre autoværksted i Viborg.

Det voksede sig hurtigt større og blev til Viborg Auto Elektro og havde over 20 ansatte. Min farfar drev også slægtsgården"Staunsbjerg" i Daugbjerg. De over 100 tdl. blev drevet med juletræer og korn.

Efter min farfars død drev mine forældre Kirsten og Per Staunsbjerg ejendom-men og Viborg Auto Elektro videre indtil 1986, hvor de solgte værkstedet, mens det stadig var i vækst.

Mine forældre solgte samme år gården i Daugbjerg og flyttede til Frederiks. Da min bedstefar blev syg, købte min far og mor mine bedsteforældres ejen-dom i Frederiks og fortsatte med at handle med brugte biler derfra.

Det blev til næsten 16 år med køb og salg af fortrinsvis VW dieselbiler.

Efter min fars død for over otte år siden, fortsatte jeg med at handle med biler, landbrugs-og entrprenørmaskiner, crossere og meget andet fra min nuværende adresse.

Handels manden er kommet ind med modermælken.

Jeg var kun lige blevet konfirmeret, da jeg købte min første traktor for mine konfirmationspenge.

Med min mor og fars accept og tro på talentet, købte jeg, inden jeg blev 18 år, dødsboer, traktorer, maskiner m.m. og fik lavet træflækkere (til el og hydraulik)

De blev alle solgt bortset fra b, som jeg selv brugte eller lånte ud. Der har været rigtig mange gode oplevelser, handler og ikke mindst mange fantastisk gode kunder og kolleger på min vej.

Nu er det så anden gang, der bliver holdt auktion på adressen og der er også denne gang virkelig mange praktiske foranstaltninger, der skal være på plads inden hammerslag.

Der skal blandt meget andet være styr på katalog, indsættere, penge, regn-skab og tusind andre ting, så jeg sætter min lid til "øvelse gør mester".

Alle skal have en god oplevelse, og gøre en god handel!

Lad kataloget friste dig, så ses vi til fremtidige auktioner.

Venlig hilsen
Flemming